• Forumleden,

    begin vorig jaar hebben wij een Eriba Touring Triton gekocht 430 GT van het jaar 2000. De caravan was van een eerste eigenaar en bijna als nieuw. Wij hebben er ondertussen al > 10 000 km mee afgelegd en op vele campings gestaan. Soms krijgen we da caravan op moeilijke terreinen niet gemakkelijk op zijn plaats of ondervinden we moeilijkheden bij het terug aankoppelen. Er zijn altijd wel hulpvaardige handen die soms wat te enthousiast zijn en alles vastpakken om de caravan te verzetten. Nu denken wij er sterk over na om een mover te ( laten ) plaatsen. Zijn er forumleden met het zelfde type caravan die een mover hebben, zelf geplaatst of laten plaatsen, welk type en voor of na de as. Heb ook al wel eens gegoocheld en heb gezien dat het onderstel van een Eriba extra montage platen nodig heeft.

    Ik lees graag jullie bevindingen.

    Philippe

    Gesteld op 22-8-2018 om 09:45 in forum Eriba Touring Misbruik melden
    • Beste Philippe,
      Graag wil ik weten of je geslaagd bent met de aanschaf van de mover.
      Wij hebben een soortgelijke Eriba en zijn momenteel ook op zoek naar een geschikte mover.
      Vriendelijke groet, Joke Vermeij. Geantwoord op 10-4-2019 om 14:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Eriba liefhebber,
      neen wij hebben geen mover laten plaatsen. Wij vonden het een dure en moeilijke beslissing. De bodemvrijheid, gewicht (+35 á 40 kg) plus de batterij plaatsen in de toch al krappe ruimte van de Triton 430 heeft ons weerhouden om de stap te zetten.
      Waarschijnlijk eind dit jaar gaan we uitkijken naar een Troll 550, meer ruimte in lengte en breedte, en dan zullen we waarschijnlijk wel een mover laten plaatsen.
      Het is wel een leuke caravan. Wij beginnen nu aan ons derde seizoen en hebben er al van genoten. Onze kleinzoon gaat af en toe ook mee, vandaar de iets ruimere Troll.

      Veel succes met het uitzoeken,

      Philippe Geantwoord op 10-4-2019 om 23:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Beste Philippe,
      Dank voor je reactie!
      We zijn het helemaal eens met jouw argumenten over wel of niet aanschaffen van een mover voor deze Eriba. Wij willen toch wel tot aanschaffen doorgaan en hebben al een aantal dealers bezocht.
      Het extra gewicht nemen we dan maar voor lief. Wat betreft de bodemvrijheid: we vragen ons af of deze ruimte bij een Eriba minder hoog zou zijn dan bij andere caravans. Wij hebben trouwens een Triton 410 GT, uit 2002. En we hebben hem gekocht in 2010. We hebben er dus al jaren plezier van en willen hem niet kwijt!
      En we kunnen er nog veel meer over vertellen!!
      Groeten, Joke. Geantwoord op 11-4-2019 om 09:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info