• Ik heb in mei 2017 een nieuwe Eriba Triton gekocht. Op mijn eerste camping in Zeeland bleken 3 klepje# van de voorste bovenkastjes zodanig losgetrild, dat de schroejes loskwamen. Dit is hersteld door de importeur. In juni 2018 naar Kroatië, deur van de kledingkast losgetrild. Alle klepjes vastelijmd + 2 scharniertjes bijgeplaatst op kledingkast. Net terug van 4 dagen kamperen in Zeeland, een bovenklep van rechterbovenjastje erafgevallen. Voorstel importeur. Pianoscharnieren aanbrengen op bovenkastjes. Wie heeft gelijksoortige ervaringen? Volgens mij is het materiaal gebruikt voor de klepjes niet van de degelijkheid die men van Eriba mag verwachten. Ik heb al 40 jaar een Eriba Familia gehad, zonder problemen.
    Johan JvR



    Gesteld op 6-8-2018 om 21:28 in forum Eriba Touring Misbruik melden
    • Een pianoscharnier is overdreven vind ik. Ik ken dit probleem wel. Ik heb het kunnen verhelpen door alle schroefjes te vervangen door langere RvS schroefjes van 30 mm lang (deuren e d). Voor de klepjes boven iets kortere (kan ze los bij de praxis kopen). Wel iets voorboren met een 2 mm boortje. Met wat beleid is euvel zo opgelost
      Succes Geantwoord op 7-8-2018 om 00:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info