• Kan iemand mij helpen met de juiste tijd in te stellen . Ik heb een digitale tijdelijk. De tijd staat op05.30 , maar het is 13.50. Ik kan het in de beschrijving niet vinden.m.v.g. Esther

    Gesteld op 14-9-2023 om 13:50 in forum Elro TM81B Misbruik melden
    • Je kunt de tijd als volgt veranderen:
      Stap 1) Druk op de knop [MODE] tot het klok-symbool zichtbaar is (dat is het eerste, meest linker symbool)
      Stap 2) Ik heb dit vandaag net gedaan. Vandaag is donderdag, daarvoor MOET je de [SET] knop een aantal keren indrukken, totdat je het cijfer 4 ziet knipperen. Zoals in de handleiding staat: 1=maandag ... en dus 4=donderdag.
      Stap 3) Nu komt het tijdinstellen. Je drukt op de [ENTER] toets. Het uren-symbool in [00:00] op het schermpje gaat knipperen. Druk net zo vaak op de [SET] knop totdat het juiste getal voor de uren verschijnt. Ik deed dat net om 11:15, dus druk net zovaak, totdat ik het getal [11:00] zie verschijnen.
      Stap 4) Druk nu weer op [ENTER] toets. Daarmee bevestig je de ingestelde uren. Nu gaat het vakje met ...: 00], de minuten op het scherm knipperen. Druk weer net zovaak als nodig. In mijn geval dus 15 keer.
      En druk weer op de [ENTER] toets of knop.
      Stap 5). Nu knippert weer het urenvakje, maar die wil je niet weer veranderen. Dus druk nog 1 keer op de [MODE] knop. Daarmee bevestig je de ingestelde tijd.

      Let op: de timer staat nu in de "AUTO" stand. Die heb je nodig om eventueel het weekprogramma in te schakelen. Dat kan alleen als het apparaat in de AUTO stand staat. Volg de handleiding. Geantwoord op 14-12-2023 om 12:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info