Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 6 Naar de handleiding
Français Gebruiksaanwijzing 6 Naar de handleiding
97859

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Elro-TM81B

Zoeken resetten

  • Kan iemand mij helpen met de juiste tijd in te stellen . Ik heb een digitale tijdelijk. De tijd staat op05.30 , maar het is 13.50. Ik kan het in de beschrijving niet vinden.m.v.g. Esther Gesteld op 14-9-2023 om 13:50

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Je kunt de tijd als volgt veranderen:
      Stap 1) Druk op de knop [MODE] tot het klok-symbool zichtbaar is (dat is het eerste, meest linker symbool)
      Stap 2) Ik heb dit vandaag net gedaan. Vandaag is donderdag, daarvoor MOET je de [SET] knop een aantal keren indrukken, totdat je het cijfer 4 ziet knipperen. Zoals in de handleiding staat: 1=maandag ... en dus 4=donderdag.
      Stap 3) Nu komt het tijdinstellen. Je drukt op de [ENTER] toets. Het uren-symbool in [00:00] op het schermpje gaat knipperen. Druk net zo vaak op de [SET] knop totdat het juiste getal voor de uren verschijnt. Ik deed dat net om 11:15, dus druk net zovaak, totdat ik het getal [11:00] zie verschijnen.
      Stap 4) Druk nu weer op [ENTER] toets. Daarmee bevestig je de ingestelde uren. Nu gaat het vakje met ...: 00], de minuten op het scherm knipperen. Druk weer net zovaak als nodig. In mijn geval dus 15 keer.
      En druk weer op de [ENTER] toets of knop.
      Stap 5). Nu knippert weer het urenvakje, maar die wil je niet weer veranderen. Dus druk nog 1 keer op de [MODE] knop. Daarmee bevestig je de ingestelde tijd.

      Let op: de timer staat nu in de "AUTO" stand. Die heb je nodig om eventueel het weekprogramma in te schakelen. Dat kan alleen als het apparaat in de AUTO stand staat. Volg de handleiding. Geantwoord op 14-12-2023 om 12:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hoe kom ik na P01 ingesteld te hebben, in de mogelijkheid om de volgende dag in te stellen, naar P02. Ik blijf iedere ker in P01 hangen Gesteld op 27-7-2020 om 13:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe selecteer ik één van de programma's? Bij mij komt er na programmeren tijden geen P01 in het scherm. Gesteld op 30-7-2017 om 12:56

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Door op de knop Prog te drukken kom je bij de geprogrammeerde schakeltijden. Door vaker te drukken kom je bij de volgende tijd etc. Geantwoord op 29-3-2018 om 14:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • wie heeft een handleiding van de elro HA 29 Gesteld op 4-10-2012 om 23:28

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wie heeft er een fatsoenlijke handleiding van de TM80? Met de meegeleverde handleiding is hij helemaal niet te programmeren!

    Groet,
    Wil. Gesteld op 30-5-2012 om 12:20

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • waar zijn de pagina's 2 en 4 gebleven? van de handleiding ELRO TM81 Gesteld op 10-12-2011 om 23:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Die staan erin! Elke pagina op het scherm is in 2 pagina's verdeeld. Kijk ook even aan de rechterkant van de handleiding, dan zie je de pagina's terugkomen. Geantwoord op 11-12-2011 om 08:57

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden


  • Wie heeft er een handleiding voor de Elro 1461 NL schemerschakelaar? Gesteld op 8-11-2011 om 17:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Geachte,
    Door een kortsluiting die onstaan is in de verbuiker die ik had aangesloten op de schakelklok werkt het toestel niet meer. Het uur en instelmogelijkheden zijn nog steeds mogelijk. allen het schakelen gebeurt niet meer. De vraag is, beschikt dit toestel over een interne zekering, indien ja welk type?
    Met vriendelijke groeten,
    Danny Gesteld op 6-12-2009 om 21:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Elro TM81B handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info