• Verwarming is 7 dagen op 7 als volgt geprogrammeerd: in dagregime van 6h00 tot 22h00,
  Van 22h00 tot 6h00 in nachtregime.
  Ik wil deze als volgt veranderen doch het lukt me niet; van 8h00 tot 21h00 dagregime i.p.v. 6h00 tot 22h00.
  Kan iemand me uitleggen welke stappen ik hiervoor dien te ondernemen.
  Met dank,
  eddy

  Gesteld op 20-11-2018 om 15:08 in forum Elro KT100 Misbruik melden
  • stel eerst programma 7 of 8 in druk op de knop maantje en stel nacht temperatuur in druk dan op knop zonnetje en stel de dagtijd in wil je het om om 10 uur koud hebben doe dat met maantje drul op oke kijk ook de knop of de dag goed heb staan bovenin druk weer op oke kijk naar de temp staat die ook goed contrleer maantje bijvoorbeeld 17,5 C druk op de zonnetje staat de temp goed druk op oke.veel plezier ermee! Geantwoord op 18-11-2019 om 17:22

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info