• Goededag, ik heb dus zojuist een alarmsysteem gekregen hier zit alleen geen usb dongel bij kan ik de software ergens anders verkrijgen?

    Gesteld op 3-1-2022 om 18:18 in forum Elro HIS20S Misbruik melden
    • Met alleen de software ben je er niet, je hebt echt een dongel nodig voor de verbinding tussen je alarmsysteem en de computer. Je kunt proberen bij Elro ( smartwares) of die hem los hebben, of anders via marktplaats? Geantwoord op 3-1-2022 om 18:31

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Stukje terug stonden er mensen die een mailtje moesten sturen. denk dat maar doen dan? Mail moet naar Smartwares en al verstuurd. zat een beetje te twijfelen wat wel en wat niet maar gewoon gedaan.
      Geantwoord op 3-1-2022 om 18:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb hier een we transfer link, die had ik van de week gekregen, maak een back up op je cloudservice, etc. Ik had het probleem dat de dongel niet meer werkte in Windows 11, bleek het probleem aan een driver te liggen. Ik kreeg het advies om de software opnieuw te installeren, wat ik natuurlijk daarvoor ook al gedaan had. Er is geen nieuwe versie meer sinds 2011.

      Software is niet meer te vinden via de Elro site.

      Klik op deze LINK

      1 item, 62.5 MB in total · Expires on 6 January, 2022

      HIS20 CD.zip
      Sofware HIS20S Geantwoord op 3-1-2022 om 19:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info