• Ik probeerde de software weer eens op te starten in Windows11, er gebeurd nu helemaal niks meer. Dongle werkt gewoon, krijg alleen nu melding The system already in execution...... Ook in compabiliteitsmodus helemaal niks, ook niet op de andere Windows 11 laptop, echt knap vervelend. Normaal altijd een tijdje wachten, dan de pincode invoeren, maar niks. Wie heeft hetzelfde probleem of heeft een oplossing?

    Gesteld op 24-12-2021 om 19:56 in forum Elro HIS20S Misbruik melden
    • Is natuurlijk inmiddels een redelijk oud stukje software. Heeft je pc niet per ongeluk wat updates voor windows gedraaid waardoor hij nu niet meer draait. Ik draai het op windows 7 op een oude laptop die ik alleen daarvoor gebruik en heb windows updates uit staan. Geantwoord op 26-12-2021 om 14:05

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb uiteindelijk gister het probleem opgelost bij toeval. Ik zat bij instellingen in bij bluetooth apparaten te kijken, ik zag dat er een PL2023 driver geïnstalleerd moest worden. Alleen welke, heb diverse sites bezocht, en uiteindelijk kwam ik bij Klik op deze LINK
      Deze driver werkte meteen, driver installeren, daarna de USB dongel erin. Ik had Elro ook al een mail gestuurd, ben benieuwd of zij dit probleem ook weten op te lossen of de oplossing al hadden. ;)
      Aan de andere kant zijn de updates van deze alarminstallatie ook heel karig. Ik zat al te kijken voor een nieuw alarm systeem mocht dit niet op te lossen zijn, aan de andere kant, een paar honderd euro voor een systeem wat ik ruim 6 jaar heb is ook best overdreven. Plus hoe lang wordt zo'n app ondersteund voor je mobiel of is het compatibel met aankomende updates van besturingssystemen. Geantwoord op 26-12-2021 om 15:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info