• Ik krijg geen alarm melding via mijn telefoon als de telefoon in slaapstand is. Zolang ik gewoon beeld heb is er niets aan de hand en krijg ik notificaties binnen zoals Elro het noemt. Maar als de telefoon in slaapstand gaat hoor ik niets meer. Een optie is om de telefoon de hele tijd aan te laten maar dan gaat de batterij zo snel leeg. Een ander probleem is dat ik met het programma ip camera viewer geen verbinding heb zonder wifi. Het Plug en Play van Elro vind ik flink tegenvallen voor mensen die er weinig verstand van hebben. Ben al maanden bezig met het installeren en heb er al verschillende mensen die zeggen er meer verstand van te hebben bijgehaald maar die krijgen het ook niet voor elkaar, Ook al verschillende telefoontjes en mailtjes met Elro eraan gewaagd. Wordt er moedeloos van.




    Gesteld op 30-1-2017 om 16:53 in forum Elro C704IP Misbruik melden
    • Duidelijk verhaal ik herken het. Henb het hele ELRO verhaal in de vuilnisbak gemikt. Camera hangt nu als compatibel aan mijn NAS (synology) ja niet alle opties beschikbaar zoals zwenken. So what beeld is goed, IR constant aan (sensor afgeplakt) notificaties worden verzorgd door surv station van mijn NAS. Kijk nu wel rond voor een profi camera want dat ding van ELRO is een echte miskleun... Geantwoord op 30-1-2017 om 17:02

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info