• Ik heb net een Cresta CTP838BT 8"tablet gekocht.
    En nu is mijn geheugen nu al vol, heb een 32 GB microSD kaart gekocht, maar nu kan ik niks over zetten naar mijn SD kaart.
    Weet iemand wat ik moet doen?
    Want het bijgeleverde boekje is zo summier dat ik er niet wijs uit word.
    Alvast bedankt I.

    Gesteld op 10-5-2015 om 14:25 in forum Cresta CTP810 Misbruik melden
    • Ik ben met eenzelfde apparaat, in januari 2015 gekocht bij B.Smit, alleen maar aan het modderen. Volgens de technische helpdesk is dit apparaat al 5 jaar oud!!! en dus te weinig geheugen. Plus dat dit type, als het dan al lukt om een app te installeren (meestal niet wegens te weinig geheugen) ook niets kan overzetten van de nandflash (intern geheugen) naar micro sd.
      Er zou ooit software voor komen dit te verhelpen maar die is er nooit gekomen en dus zitten wij consumenten met een waardeloos apparaat want je kunt er niets mee. Tip is dan om spellen via de computer op je sd te zetten maar dan moet je wel eerst weer apps kunnen omzetten via je computer. Ik zoek me nu weer suf hoe dat moet want een programma om dit te doen is onvindbaar. Mijn zoon is dikwijls in tranen wegens zijn miskoop en ik kan hem niet helpen. De helpdesk doet zijn best maar weet het ook niet echt op te lossen. Komende week terug naar B.Smit en geld terugvragen.
      Geantwoord op 26-10-2015 om 15:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info