• ik heb nu 10 dagen een cefar tens maar na een paar dagen deed hij niks meer een andere snoer er aan en hij doet het weer de pleisters zitten achter op mijn boven been ik ben chauffeur en zit dus veel ik denk dat de stekkers daar van hebben te lijden is hier ook een oplossing voor ?

    Gesteld op 14-3-2015 om 10:04 in forum Cefar PRIMO PRO Misbruik melden
    • Wegens verzekerings ellende mag je de tens niet gebruiken tijdens het autorijden als iemand tegen u gezegd heeft dst t wel kan zit diegene hekemaal fout al is het een doktor het mag niet dit valt onder stimulerende midellen ( sorry ik heb het niet verzonnen) voor de rest een rechtstreeks telefoontje naar de leverancier en u krijgt alles wat u nodig heeft gratis toegestuurd is uw apparaat 5 jaar oud krijgt u een nieuwe die van mij is de helft kleiner als mijn oude tens pro en geen batterijen meer hij laad rechtstreeks op via het stopkontakt en doet t dan 3 dagen succes Jacqueline Geantwoord op 23-9-2016 om 09:59

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info