• al een paar jaar heb ik Cefar tens,en was hier erg tevreden over,
    tot voor korte tijd hem niet hoger kon zetten als 9.5 bij 10 slaat hij uit
    toen ik hierover opbelde kreeg ik als antwoord tot ik eens een ander snoer
    moest proberen,maar ook dat helpt niet,wat moet ik doen

    Gesteld op 11-3-2015 om 18:17 in forum Cefar PRIMO PRO Misbruik melden
    • Heb ik ook al last van gehad,en ik droeg die plakkers op mijn onderrug.Maar soms bij het zitten dan komen de kabels te strak zitten en dan floept er ene los aan de plakker en toen kon ik ook niet hoger dan 10.Maar dat was de boosdoener terug in mekaar gestoken en het werkt voortaan goed.Eens opletten ,gr. Geantwoord op 27-3-2015 om 05:04

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • bij mij valt de stens regelmatig uit ook ik heb nw kabels gekregen ook dit help niets ik heb daarna een nw stens gekregen ook deze valt regelmatig uit terwijl ik STIL op de bank zit
      de pleisters laten erg snel los meestal na 2of 3x gebruik doen ze bijna niets meer ook niet met druppelen wat ze aangeven terwijl ik mijn huid (arm) geschoren en schoon heb gemaakt
      resultaat is goed van het app maar de pleisters zijn ver onder de maat Geantwoord op 3-4-2015 om 10:55

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info