• foutmelding b200 in mx925. er was een vel papier verfrommeld dat heb ik eruit gehaald. ook drie nieuwe inktcartridges erin. toen nog 4 goede copieen gekregen. daarna papier verfrommeld. maar na verwijderen blijft het probleem.

  Gesteld op 13-2-2019 om 11:41 in forum Canon PIXMA MX925 Misbruik melden
  • doe de achterklep eens open, grote kans dat er stukjes papier zijn blijven zitten, je kan dat zien als je verfrommelde pagina een deeltje ontbreekt ? zowieso kan het geen kwaad om het ingekomen stof of vuiltjes te verwijderen Geantwoord op 13-2-2019 om 11:58

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • dat heb ik allang gedaan, lades eruit op zijn kop en achterklep eruit. er zit nergens meer een snippertje. kan ook nergens in de handleiding iets vinden over b200. de helpdesk zegt alleen maar dat het een mechanisch probleem is en daarbij niet helpen. reparatiewerkplaats zit in bergen op zoom. ik woon in leeuwarden.... reparatie sites bginnen met 75 euro en 12 euro per 10 minuten. daar heb je een nieuwe voor. Geantwoord op 13-2-2019 om 12:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info