• ik wil een document inspannen; heb de printer in het "netwerk" hangen; printen gaat prima; scannen niet; krijg de melding "stel de pc in om het scannen te starten"...iemand een idee, want op de pc valt verder niets in te stellen

  Gesteld op 6-12-2018 om 16:51 in forum Canon PIXMA MX925 Misbruik melden
  • Deze link brengt U naar de support pagina en misschien met het stuurprogramma ( MX920 series MP Drivers v.1.01 ) opnieuw te installeren en vervolgens onmiddellijk te laten connecteren via de draadloze lan , want IJ Scanner Selector EX: de software die de installatie voor scannen via een netwerkverbinding uitvoert zit daarin.
   Veel succes, René
   Geantwoord op 6-12-2018 om 17:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Installeer My Imagegarden, want hij scant uitsluitend op initiatief vanuit je PC. Daar kun je dus ook van alles instellen over formaten en opslagplaatsen Geantwoord op 6-12-2018 om 19:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info