• Hoe kan ik de mand en de bak het beste schoonmaken?
  In de afwasmachine krijg ik ze niet schoon er blijven resten speciaal in de mand plakken.
  Een ander probleem is dat de bak uit elkaar valt, de plastic componenten zijn door de hitte zodanig aangetast dat ze breken.

  Gesteld op 29-6-2018 om 01:38 in forum Camry CR6306 Misbruik melden
  • Als schoonmaaktip, ik houd de bak en de binnenmand schoon door en laag koud water net boven de onderkant van het mandje te gieten met daarin een scheut Dubro. Ik zet de Camry op 10 minuten 200 graden en laat het geheel een kwartiertje staan. Alles is dan afgekoeld en ik maak heel makkelijk (alles is immers losgeweekt) met een afwasborstel schoon. Wil er nog een restje ergens zitten neem dan een groen sponsje.
   Ik heb de gewoonte aangewend om dit eenmaal per maand te doen. Waardoor hij goed schoon blijft, door de regelmaat koekt hij ook minder snel aan. Trouwens een tip voor de kroketten want die willen nog weleens openspatten (Dobbe) leg daar een stukje aluminium folie onder, lekt de kroket dan lekt die op het folie.
   Over het plastic kan ik niets zeggen wel dat de onderkant van de binnenbak een deel van zijn emaillelaag kwijt is, ik heb dat met vuurvaste verf gerepareerd, maar fraai is dat niet, geen geode kwaliteit van afwerking. Dus bel anders met het bedrijf voor deze klacht, want het moet eigenlijk niet kunnen, sterkte Marijke Geantwoord op 29-6-2018 om 12:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info