• Sinds enige tijd ben ik in het bezit van een Camry CR 67306 airfryer. De zwarte coating van het laat los. Een akelig idee dat dit in het voedsel komt. Ik kan niet vinden hoe ik dit aan Camry kan melden. Apparaat is gekocht bij de aanbiedingen van de Telegraaf.

  Gesteld op 15-2-2017 om 08:40 in forum Camry CR6306 Misbruik melden
  • Ja gewoon een mailtje met de klacht sturen naar info@huishobby.nl.
   Ik had dezelfde klacht een paar maanden geleden, hij had een deuk/buts, ik kreeg toen korting, omdat er geen nieuwe voorradig was. Heb wel de deuk beschermd met antiroest, gaat prima,
   groet Marijke Geantwoord op 15-2-2017 om 13:29

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info