• Ik heb een wtw84562fg. Geen handleiding hiervoor op,de website. Droogcyclus duurt erg lang en bij een kort programma is wasgoed niet droog. Ook bij het lange warmste programma is het wasgoed niet droog en moet ik het tot 3 !! Keer laten lopen. De eerst keer een volle condensbak, maar tweede en derde keer soms niets in condensbaknop einde van hetbprogramma. Wasgoed is gecentrifugeerd op max aantal toeren ( in een Bosch wasautomaat). Ik krijg ook pluisvorming in de achterstand van de trommel en moet die regelmatig verwijderen met een pincet, wat al makkelijk 3 kwartier inneemt. Ook als alle filters perfect proper en leeg zijn heb ik bij het openen na de droogcyclus, een grote hoeveelheid pluizen uit en rond de filter alsook op de deur en op het wasgoed! Ook de tijdsduur houdt geen steek. Deze kan onmogelijk kloppen. Programma duurt 3,01 uur en na 5 uur is droger soms nog niet klaar en staat er nog steeds 1,25 te gaan. Bij een kort programma van 33 min staat er soms dat het nog 1,25 uur gaat duren?!!! Droger is nu 2,5 jaar, maar heeft deze problemen van bij het begin. Tussendoor komt er nu ook cl en een omgekeerde u op het S helmpje. Vind dit niet terug wat voor handleiding moet doorgaan.

    Gesteld op 23-12-2013 om 08:30 in forum Bosch wtw 84560 fg Misbruik melden
    • Hebt u al eens de voelers in de trommel met een doekje met vloeibaar dreft voor de afwas afgewassen dat helpt soms wel bij dit probleem heb het ook soms en dan doe ik het en dan is het weer klaar voor te drogen en werkt dan ook Geantwoord op 18-9-2015 om 19:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info