Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 8 Naar de handleiding
303400

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Bosch-wtw-84560-fg

Zoeken resetten

  • Ik wou mijn droogkast aanzeten en het gaat niet, doet zo piep,piep en ik krijg geen start van droogkast. Had geen probeem tot nu toe. Kunnen jullie me helpen aub? Gesteld op 9-2-2014 om 13:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Heb net het zelfde probleem garantie vervalen en krijg icoon een zwarte sleutel die knippert en waar ik ook op duw doe niks buiten piep piep wat nu Geantwoord op 15-2-2015 om 15:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb een wtw84562fg. Geen handleiding hiervoor op,de website. Droogcyclus duurt erg lang en bij een kort programma is wasgoed niet droog. Ook bij het lange warmste programma is het wasgoed niet droog en moet ik het tot 3 !! Keer laten lopen. De eerst keer een volle condensbak, maar tweede en derde keer soms niets in condensbaknop einde van hetbprogramma. Wasgoed is gecentrifugeerd op max aantal toeren ( in een Bosch wasautomaat). Ik krijg ook pluisvorming in de achterstand van de trommel en moet die regelmatig verwijderen met een pincet, wat al makkelijk 3 kwartier inneemt. Ook als alle filters perfect proper en leeg zijn heb ik bij het openen na de droogcyclus, een grote hoeveelheid pluizen uit en rond de filter alsook op de deur en op het wasgoed! Ook de tijdsduur houdt geen steek. Deze kan onmogelijk kloppen. Programma duurt 3,01 uur en na 5 uur is droger soms nog niet klaar en staat er nog steeds 1,25 te gaan. Bij een kort programma van 33 min staat er soms dat het nog 1,25 uur gaat duren?!!! Droger is nu 2,5 jaar, maar heeft deze problemen van bij het begin. Tussendoor komt er nu ook cl en een omgekeerde u op het S helmpje. Vind dit niet terug wat voor handleiding moet doorgaan. Gesteld op 23-12-2013 om 08:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hebt u al eens de voelers in de trommel met een doekje met vloeibaar dreft voor de afwas afgewassen dat helpt soms wel bij dit probleem heb het ook soms en dan doe ik het en dan is het weer klaar voor te drogen en werkt dan ook Geantwoord op 18-9-2015 om 19:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb hetzelfde probleem, heeft iemand intussen al een oplossing? Gesteld op 24-10-2012 om 23:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • blijkbaar is het gewoon een verkoopsstunt???? Net na de garantie verlopen is ontstaat het probleem en als je een oplossing vraagt krijg je geen antwoord?? Zou het zo geprogrammeerd zijn?
      groetjes Wendy Geantwoord op 24-10-2012 om 23:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zet droogkast aan na half uurtje icoon dat waterreservoir vol zit, zit niet veel in doe het water weg en zet terug op weer hetzelfde. Heb alles al uitgekuist zonder resultaat. Een korter programma doet het eventueel wel maar dan is de was niet droog, wat kan ik doen om het te verhelpen Gesteld op 1-7-2012 om 16:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste

      We hebben hetzelfde probleem gehad in het verleden en nu opnieuw: de display geeft een vol waterreservoir aan maar de bak is nog niet halfvol.
      We hebben ons toestel nu 4 jaar voor een gezin van 6.
      De firma Bosch is het toestel intussen reeds 2x komen herstellen (kostprijs 150 €) : telkens zit de pomp verstopt waardoor de pomp het water niet meer naar het reservoir kan pompen en een sensor op deze manier waarneemt alsof de waterbak vol is.
      Hoe de pomp verstopt geraakt, blijft een raadsel want we reinigen zeer regelmatig zowel de pluizenfilter als de filter in het waterreservoir.
      Zelf kan je voor de rest niets reinigen.

      het basisprobleem is een constructiefout waardoor er teveel pluizen worden doorgelaten en de condensor zichzelf ook te weinig reinigt.
      De werknemers van Bosch die de herstellingen kwamen doen, hebben dit impliciet ook toegegeven.

      Ons toestel is nu een derde maal stuk met hetzelfde probleem: wij gooien ons toestle nu buiten en kopen een andere, niet Bosch-machine.

      Geantwoord op 25-12-2013 om 11:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zet droogkast aan na half uurtje icoon dat waterreservoir vol zit, zit niet veel in doe het water weg en zet terug op weer hetzelfde,Derde keer goede keer doet zijn volledig programma. Heb alles al uitgekuist zonder resultaat. Was wordt wel gedroogd alleen duurt het erg lang zo. Gesteld op 27-5-2012 om 18:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem met mijn bosch droogkast
      WTW84560FG.
      Ik had ook het probleem dat het toestel stopt met drogen en op het display komt er te staan dat het reservoir vol is maar dat is niet zo.
      Ik heb dit toestel volledig opengedraaid en zuiver gemaakt. Er zit zoveel vuil in dat is gewoon een fout aan het toestel van bij de productie.
      Ik vind dat bosch die mensen en percentage moet terug betalen.

      Ik heb nu mijn bedenkingen bij bosch kwaliteit.Geantwoord op 30-1-2017 om 14:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch wtw 84560 fg handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info