• Hoe kan ik het pompdeksel verwijderen ? (Handleiding, p 27, punt 5) ik heb kwartslag naar links gedraaid (lijkt niet verder te kunnen) maar kan hem vervolgens met geen mogelijkheid uit de machine trekken. Wie kan mij helpen met advies .Bedankt, Bas

    Gesteld op 23-12-2018 om 15:27 in forum Bosch WAW32461NL Misbruik melden
    • Heb ik ook gehad, het kan zijn dat er een haarspeld of schroef oid tussen is gekomen waardoor hij niet meer verder kan. In dat geval heeft forceren geen zin, het moet relatief makkelijk volgens de handleiding open te draaien zijn die pompdeksel. Als hij echt vast zit en niet open kan, is het advies van Bosch om een monteur te laten komen. Ik heb het echter wel zelf voor elkaar gekregen. Niet heel makkelijk en kost wat tijd, maar ik vond het wel te doen. Ik meen dat je de beplating van de zijkant af kan halen bij dit type machine. Je kan dan de achterkant zien van de pompdeksel. daar kun je een slangklem losmaken, die zit er omheen geklemd als een strakke veer, kun je open knijpen. daarna terug zetten was het moeilijkst (!), dus bezint eer ge begint. Als je deze slang (zwarte dikke harmonica-achtige, darm achtige slang bij deze machine) kan bereiken en los hebt, kun je de troep vanaf de achterkant verwijderen. Daarna kan de pompdeksel weer los en is het aan te raden regelmatig (1x per jaar) aan de voorkant troep te verwijderen, ter voorkoming van herhaling van dit probleem. Er zijn div. youtube filmpjes waarin (meestal amerikaanse) monteurs dit voordoen voor de camera. Deze bijvoorbeeld, niet precies voor deze machine, maar waarschijnlijk genoeg overeenkomst: Klik op deze LINK Geantwoord op 16-10-2019 om 10:18

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info