• Waar vind ik een nieuwe ketting voor een Bosch AKE 30 S 1800 w 30cm SDS. Ik vind ze niet in de Hubo, Orga of Brico ? Knap vervelend toch ?

  Gesteld op 28-2-2012 om 15:42 in forum Bosch AKE 30 Misbruik melden
  • Beste,
   Je kan de nieuwe ketting van mn. bosch(maar ook de meeste andere merken) alleen bestellen of verkrijgen via de webshop van betreffende fabrikant. Ik weet even niet meer precies de website maar dit valt makkelijk via google of andere te vinden.
   De prijs weet ik wel nog en die was geloof ik incl. verzenden rond en om de 25 euro en dat is in vergelijking met het apparaat wel ruim, maar je kan weer even vooruit je kan ze ook door iemand opnieuw laten zetten en slijpen maar dan ben je zeker het zelfde bedrag kwijt dus.
   groet oek de houtmen from southern harvest. Geantwoord op 21-10-2012 om 10:15

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info