Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 135 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Waar vind ik een nieuwe ketting voor een Bosch AKE 30 S 1800 w 30cm SDS. Ik vind ze niet in de Hubo, Orga of Brico ? Knap vervelend toch ? Gesteld op 28-2-2012 om 15:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste,
   Je kan de nieuwe ketting van mn. bosch(maar ook de meeste andere merken) alleen bestellen of verkrijgen via de webshop van betreffende fabrikant. Ik weet even niet meer precies de website maar dit valt makkelijk via google of andere te vinden.
   De prijs weet ik wel nog en die was geloof ik incl. verzenden rond en om de 25 euro en dat is in vergelijking met het apparaat wel ruim, maar je kan weer even vooruit je kan ze ook door iemand opnieuw laten zetten en slijpen maar dan ben je zeker het zelfde bedrag kwijt dus.
   groet oek de houtmen from southern harvest. Geantwoord op 21-10-2012 om 10:15

   Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch AKE 30

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info