• Graag een montage plan voor een heggenschaar BOSCH AHS 480-24 T het betreft een plan die u toont welk onderdeel op welke plaats thuishoort . de tekening die beschikbaar zijn zijn globaat en niet duidelijk genoeg

  Gesteld op 7-9-2016 om 11:23 in forum Bosch AHS 480-24 T Misbruik melden
  • Sorry ben ook nog op zoek naar de juiste tekening. Ik wil graag de messen slijpen maar daarvoor moet die open.
   Als je iets vind denk dan ook even aan mij.
   Patrick
   Geantwoord op 7-9-2016 om 11:37

   Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
  • Demontage door alle schroefjes los te draaien.Daarna met brede schroevedraaier onderkant open frikken.Door 2 metalen pinnen inwendig met roestvorming alles vast gaan zitten.Daarna alles bloot en te behandelen.2 contacten indrukken voor test electromotor b.v.vastzetten met klem.Succes. Geantwoord op 12-2-2018 om 10:33

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Ben ook op zoek naar een tekening waarop staat aangeduid waar elk onderdeel moet geplaatst worden!
   Bij het vervangen van de en. Kabel kwamen onderdelen los en kan ik niet meer weten hoe ze moeten geplaatst worden om de kontakhedels te laten functioneren. Geantwoord op 5-4-2020 om 21:45

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info