• Hallo heb vandaag een maestro 60 aangeschaft na raadpleging begeleidend boekje kan ik op geen enkele manier het oplichten pinkend cijfer 1 en het berichtgevingen niet uitschakelen,graag uw reactie.Met dank Ronny uit Gent.

  Gesteld op 6-10-2014 om 20:46 in forum Belgacom Maestro 60 Misbruik melden
  • ik had hetzelfde probleem.
   oplossing:zien dat er geen berichten opstaan,dan even de stroomvoeding onderbreken
   dan blijft dit lampje uit na teruginschakelen stroom
   get, André Timmermans, Geantwoord op 7-10-2014 om 07:19

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info