• het lampje boven de toets"1"blijft pinken alsook pinkt het"envalopje" dwz er is een bericht
  wat moet of kan ik hiermee?ik heb alle berichten gelezen en gewist-hoe kan ik dit lampje stoppen met flikkeren?dit gaat wel over telefoon telenet.

  Gesteld op 26-8-2014 om 16:07 in forum Belgacom Maestro 60 Misbruik melden
  • hier 't zelfde probleem. Na 't volledig uitschakelen eventjes gedaan maar na 't tijdje terug gaan pinken plus envelopje. Als u er ondertussen een oplossing voor gevonden hebt graag uw reactie. Geantwoord op 13-12-2014 om 18:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hadden hetzelfde probleem. Mooi design maar niks dan miserie met dit toestel.
   Eèn oplossing, weggooien! Nu met ander toestel (philips) geen problemen meer Geantwoord op 25-2-2015 om 20:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info