• Op welke manier is de fietscomputer van Ascot in te stellen

    Gesteld op 7-10-2013 om 17:03 in forum Ascot Serie 04-2010 met zonnecel Misbruik melden
    • Ik heb er drie gekocht bij den Aldi, heb het wel klaar gekregen maar bij een snelheid boven de 20 a 23 km per uur springt de snelheidsmeter van 23 naar 6 en dan weer naar 15 en dan weer naar 18 km per uur en dat gaat zo maar door. Als je met het wiel draait en de snelheidsmeter reageert niet moet je het stikkertje verwijderen dat op voeler zit langs de kant van de spaken.
      Best is dat ge het terug naar den Aldi doet en uw geld terug vraagt, dat ga ik ook doen en eentje kopen in een fietswinkel. Je betaald wel wat meer maar zal ook van betere kwaliteit zijn denk. Geantwoord op 2-5-2014 om 13:31

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info