Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 2 Naar de handleiding
548867

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Ascot-Serie-04-2010-met-zonnecel

Zoeken resetten

  • fietscomputer geinstalleerd volgens handleiding

    sensor werkt niet, hoe kan ik deze testen Gesteld op 1-4-2014 om 18:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Op welke manier is de fietscomputer van Ascot in te stellen Gesteld op 7-10-2013 om 17:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb er drie gekocht bij den Aldi, heb het wel klaar gekregen maar bij een snelheid boven de 20 a 23 km per uur springt de snelheidsmeter van 23 naar 6 en dan weer naar 15 en dan weer naar 18 km per uur en dat gaat zo maar door. Als je met het wiel draait en de snelheidsmeter reageert niet moet je het stikkertje verwijderen dat op voeler zit langs de kant van de spaken.
      Best is dat ge het terug naar den Aldi doet en uw geld terug vraagt, dat ga ik ook doen en eentje kopen in een fietswinkel. Je betaald wel wat meer maar zal ook van betere kwaliteit zijn denk. Geantwoord op 2-5-2014 om 13:31

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Waar blijft nu de rest van de handleiding na 5.10
    gr Gesteld op 29-5-2013 om 19:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb ook de oude magneet van een vorige ascot moeten terugplaatsen en toen deed hij het wel. Ik denk dat de meegeleverde magneet te zwak is.
    Andere vraag: in de rechter bovenhoek ( boven de . van de km/h: op de scan van de handleiding een plus naast de 38) staat een teken : afwisselend een min of een plus. Weet iemand wat dit betekent? Gesteld op 26-9-2011 om 16:43

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik het het volgende niet gecontroleerd, maar zal dit doen bij de volgende rit.
      Vanuit mijn stoel heb ik het volgende beredeneerd;

      Logisch zou zijn:
      Als er naast de gemeten snelheid + in beeld komt ga je sneller dan bij de vorige meting.
      Als er naast de gemeten snelheid - in beeld komt ga je langzamer dan bij de vorige meting.

      mvgr Piet K. Geantwoord op 26-9-2011 om 18:08

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dit betekend dat U minder dan Uw gemiddelde snelheid rijdt (-)
      Dit betekend dat U meer dan Uw gemiddelde snelheid rijdt (+)

      GroetjesGeantwoord op 27-9-2011 om 20:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Geachte lezer,

    De onlangs aagekochte fietscomputer doet het niet. De fietscomputer heb ik goed ingesteld, wielmaat, klok etc. bij de controle reageerd de snelheids meter niet.

    Volgens handleiding draadloze fietscomputer met zonnecel, motage 4.2 is tekening niet duidelijk. Moet B (sensor) zijde batterij naar buiten of naar binnen wijzen en moet C (magneet op spaak) zijde van de moer van of naar de sensor gericht zijn. Voor de montage heb ik gecontroleerd of de batterij zonder stikkertje of ander zins geplaatst was. de batterij is op oorspronkelijke wijze herplaatst.
    mvrgr Pieter Gesteld op 25-4-2011 om 13:13

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste Pieter,
      als het een troost mag wezen, ik heb er 2 gekocht, en zit met hetzelfde probleem. Ik heb alles al uitgeprobeerd, maar het lukt niet. Na de instelling krijg ik geen snelheidsmeting, zoals ze het uitleggen in de handleiding. Als iemand ons kan helpen,graag !
      Alvast bedankt,
      mvg,Wim Geantwoord op 30-4-2011 om 21:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb vorig jaar deze fietscomputer gemonteerd. De sensor moet met het batterijdeksel naar buiten worden geplaatst. De magneet moet zo dicht mogelijk langs het oppervlak in het midden van de sensor gaan. Ik heb de magneet van mijn vorige fietscomputer laten zitten, deze zit tussen twee spaken en kan niet draaien. De bevestiging van de nieuwe magneet vond ik niet zo safe. De fietscomputer werkte daarna wel maar is heel erg gevoelig voor de afstand tussen sensor en magneet(kleine afstand). Mogelijk komt dit omdat de oude magneet zwakker is.
      Werkt nu goed, ca. 1500 km mee gereden. Nadeel het opnieuw handmatig starten van de computer. Hoe het resetten van DST moest stond niet in de beschrijving. Dit heb ik uit de bschrijving van een ander type Ascot fietscomputer gehaald die ook op deze site staat.
      Succes, mvgr PietGeantwoord op 30-4-2011 om 22:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • De batterij moet aan de buitenkant, op de afbeelding staat precies verkeer om. Als je goed kijkt staat er op de rand "sensor"dat moet naar voren wijzen en aan de kant v d magneet zitten.
      De moer met magneet, de moer moet aan de binnenkant zitten. De mijne maakt meteen een geluidje als je aan het wiel draadit, het doet het zelfs als de afstand meer dan 2 mm is. Maar ik vond ook beetje vreemd op de plaatjes, en ook dat e.e.a gedraaid contact moet maken.

      Verder prima dingGeantwoord op 6-6-2013 om 20:47

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Ik ben op zoek naar de achterkant van de handleiding. Wil nml weten hoe ik reset voor een nieuw traject (dus geen totale reset) Volgens de inhoudsopgave staat deze in hoofdstuk 6.1. Het bestand bestaat alleen uit de voorkant. Gesteld op 9-6-2010 om 10:17

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Druk zovaak op op de reechter toets todat DST weergegeven wordt. Houd dan de LINKER toets ca 3 seconden ingedrukt en de 3 traject gegevens worden terug gezet op nul Geantwoord op 4-5-2011 om 08:00

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Ascot Serie 04-2010 met zonnecel handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info