Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 27 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb nu tv via internet van xs4all en niet meer via een coax kabel. Dit zit op mijn apparaat gekoppeld via aux. Nu valt het Apparaat na elk kwartier uit in de energiebesparing stand. Het is niet meer rechtstreeks aangesloten op het digitale kastje. Hoe kan ik dit voorkomen?
  Ik heb al geprobeerd een HDMI splitter erbij te zetten maar dan hoor ik alleen nog geruis. En ik heb een optische kabel via een verloop aangesloten. Maar dan valt hij ook nog steeds uit.
  Gesteld op 27-7-2020 om 17:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Is de AMD350 ook geschikt voor ontvangst van ADB+ radio? Gesteld op 14-9-2018 om 13:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Goedendag beste lezers, Op zoek naar een oplossing over het automatisch na ongeveer 20 min uitschakelen van dit setje kwam ik op deze site. Nu ben ik ook erg benieuwd of Akia al eens een oplossing heeft gegeven.
  Hier aan boord hebben we ongeveer 20 setjes met hetzelfde probleem. Dus ben ik erg benieuwd ... Heeft bv iemand al contact gehead met firma AKAI?
  AbMeDO Gesteld op 28-4-2018 om 16:28

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als ik op mijn afstandbediening op een nummer druk om dat nummer af te spelen ontvangt mijn apparaat een signaal (want het lichtje knippert), maar er gebeurt verder niets in het veranderen van nummer. Hebben anderen hier ook problemen mee? Is er een oplossing? Gesteld op 5-2-2018 om 14:01

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn akai amd350 gaat na een minuut of 20 automatisch op ecostand, oftewel hij gaat uit. Is er een manier om dit uit te schakelen?

  Mvg m traudes
  mtraudes84@hotmail.com Gesteld op 24-8-2014 om 17:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb exact hetzelfde probleem Traudes…., kom er niet uit! Heb jij de oplossing inmiddels gevonden? Dank!

   Frans

   frans@charcoal.nl Geantwoord op 31-10-2014 om 12:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • beste mensen, ook ik heb dat probleem, Digitenne op AUX aangesloten en wilde TV en Radio via versterker beluisteren, maar zoals al meerdere mensen hebben vergemeld, bij mij na een kwartier slaat ie uit... mijn schoonzoon heeft alles nagekeken, alles wat aan en uit kon aan/uit gezet, diverse timers uitgezet, maar het probleem blijft zich voor doen. Setje heb ik jan 2014 gekocht bij Correct, ben in mei 2014 teruggegaan met de klacht kreeg zonder morren een ander mee, maar die heeft het zelfde probleem, was toen te moede om hem weer terug te brengen, CD en DVD , uitstekend, maar TV/Radio van Digitenne op AUX is pietepruim, niet te gebruiken, . Handleiding uitgeprint, maar daar staat ook niets over in., ra ra ???? zou Akai, deze site wel eens bekijken?? vr gr SijtzeGeantwoord op 15-11-2016 om 14:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Akai AMD350

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info