• Mijn akai amd350 gaat na een minuut of 20 automatisch op ecostand, oftewel hij gaat uit. Is er een manier om dit uit te schakelen?

  Mvg m traudes
  mtraudes84@hotmail.com

  Gesteld op 24-8-2014 om 17:20 in forum Akai AMD350 Misbruik melden
  • ik heb exact hetzelfde probleem Traudes…., kom er niet uit! Heb jij de oplossing inmiddels gevonden? Dank!

   Frans

   frans@charcoal.nl Geantwoord op 31-10-2014 om 12:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • beste mensen, ook ik heb dat probleem, Digitenne op AUX aangesloten en wilde TV en Radio via versterker beluisteren, maar zoals al meerdere mensen hebben vergemeld, bij mij na een kwartier slaat ie uit... mijn schoonzoon heeft alles nagekeken, alles wat aan en uit kon aan/uit gezet, diverse timers uitgezet, maar het probleem blijft zich voor doen. Setje heb ik jan 2014 gekocht bij Correct, ben in mei 2014 teruggegaan met de klacht kreeg zonder morren een ander mee, maar die heeft het zelfde probleem, was toen te moede om hem weer terug te brengen, CD en DVD , uitstekend, maar TV/Radio van Digitenne op AUX is pietepruim, niet te gebruiken, . Handleiding uitgeprint, maar daar staat ook niets over in., ra ra ???? zou Akai, deze site wel eens bekijken?? vr gr Sijtze Geantwoord op 15-11-2016 om 14:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info