• Hallo,
  Het standby lampje blijft knipperen, maar de tv (tv dvd combi) gaat niet aan. Als ik op de knopjes van de dvd speler druk (er zat nog een dvd in), komt de dvd er wel uit. Er staat dus wel stroom op, maar de tv springt niet aan. Wat moet ik doen? Ik hoop op een reactie.
  Met vriendelijke groet,
  Romy.

  Gesteld op 9-12-2015 om 22:24 in forum Akai ALED 2205TBK Misbruik melden
  • Hallo, ik heb het zelfde probleem, heb je al antwoord van iemand gehad of is het probleem intussen opgelost en zoja hoe?

   Gr.Els Geantwoord op 20-12-2015 om 14:51

   Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info