• Hallo hetzelfde probleem als hieronder; lampje blijft knipperen tv gaat niet aan .. Batterijen afstandsbediening reeds vervanger .. Stekker eruit, zijkant aan en uit knop geprobeerd : niets.. Net gekocht. Graag een reactie naar djoreen@gmail.com

    Gesteld op 4-12-2015 om 19:24 in forum Akai ALED 2205TBK Misbruik melden
    • Bij mij werkt het om de stekker er uit te halen en er weer in te doen, het lampje blijft dan nog zo'n 15 seconden knipperen maar als het de hele tijd brand kunt u de TV weer aan zetten! Geantwoord op 23-7-2018 om 14:06

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info