• heb een AKAI ALED 1505 TBK dvd/led combi scherm. Er is ook een USB poort. Nu heb ik op deze USB poort een 1 Gb stick gestoken met daarop Jpeg digitale foto's. Ik wil het gewoon als fotoframe gebruiken. MAAR, de meeste foto's worden niet herkend, terwijl het allemaal dezelfde formaten zijn en op een ander scherm gewoon werkt. Hoe los ik dit probleem op?
  Met vr. gr. Eric

  Gesteld op 28-10-2014 om 23:13 in forum Akai ALED 1905T Misbruik melden
  • Ik weet het antwoord niet. Als ik een usb aansluit zegt hij elke keer apparaat niet gevonden, of geen usb gevonden. Snap er niets van

   Pretje Geantwoord op 30-10-2014 om 11:40

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info