• Hoe komt het dat ik bij .avi bestanden de melding krijg: 'dit bestandsformaat wordt niet ondersteund', terwijl .avi in de tabel 'Ondersteunde bestandsformaten' (blz 31 handleiding) staat?
  graag antwoord.

  Gesteld op 11-5-2014 om 16:57 in forum Akai ALED 1905T Misbruik melden
  • Akai beweert dat deze tv avi af kan spelen. Dat klopt wel maar alleen maar zeer bepaalde avi-bestanden. Ben er zelf ook nog niet helemaal uit omdat de handleiding van Akai geen duidelijkheid geeft. Mail aan Akai helpt niet want de klantenservice snapt het zelf niet.
   Wat ik weet: zorg dat de avi een XviD-formaat heeft, video MPEG2 (staat in handleiding). Zorg dat geluid op PCM staat met 2 geluidssporen (staat NIET in handleiding). Ik gebruik om dit om te zetten Free Audio Video Pack. Duurt wel lang.
   Toch werken dan bij mij enkele bestanden ook niet. Ben nu aan het experimenteren met de bitrate en het aantal Frames/second (FPS). Helaas geeft Akai geen specificatie in de handleiding hierover. Geantwoord op 30-5-2015 om 17:15

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info