Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Wij hebben een brandt DFH 12227W en hij doet het niet meer. Er komt wel E4 op het display, wat doe ik ermee ? Gesteld op 15-4-2022 om 10:33

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een brandt DFH12127W/1 IK DENK DAT DE WATER POMP STUK IS WATER LOOP WEL UIT DE slang Gesteld op 16-5-2021 om 16:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb de vaatwasser van Brandt model DFH13526W. Wanneer ik hem aanzet, start hij normaal op, maar doet na 1 minuut niets meer. De lichtjes van het programma blijven wel nog branden, maar hij doet voor de rest niets meer. Ik heb al geprobeerd de stekker eruit en er terug in te stekken, helaas zonder resultaat. Hoe kan ik het probleem oplossen?
  Akvast bedankt! Gesteld op 31-5-2020 om 22:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Brandt Afwasmachine

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info