• Geachte AEG,
  Na 5 jaar storing .30 en na 2 jaar weer storing .30 !!!
  1e keer regenereervat vervangen en nu weer?
  Het wordt zo wel een erg dure vaatwasser in 7 jaar.
  Reparern of nieuwe kopen? Dan zeker geen AEG!
  (die laat je in de steek)

  Gesteld op 29-6-2011 om 22:03 in forum Aeg-electrolux favorit 85060 vi Misbruik melden
  • bij mij is regeneratievat (is toch een vervanger?) ook na ca. 5 jaar vervangen. Nu lekt de boel weer, terwijl vat nog bijna helemaal "leeg" is (geen vet/zwart te zien). Ergens lekken de aansluitingen.... Kan er zelf niet bij. Weer een reparateur er bij halen wordt mij ook te duur.Wie weet raad...? Geantwoord op 12-11-2011 om 10:40

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info