• De cv werkt naar behoren maar als de warmwaterkraan open gaat krijgen we geen warm water, na een paar keer de kraan open en dicht te draaien komt het langzaam weer op gang.
  Wat zou dat kunnen zijn, het gaat om een AWB Thermomaster 23.29 WT van 1997.
  Gezien zijn leeftijd zou ik een nieuwe kunnen kopen maar als dit euvel simpel is op te lossen dan kan hij nog een tijdje mee.

  Gesteld op 7-1-2014 om 20:12 in forum AWB Thermomaster 23.28W Misbruik melden
  • Heb het al gevonden, de 3 weg klep met wd40 ingespoten en nu komt de 3 weg klep in werking en drukt micro schakelaar in zodat alles weer in werking komt. Geantwoord op 9-1-2014 om 07:16

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb een zelfde soort probleem, maar dan met de cv. Hoe moet ik de driewegklep smeren?
   Vriendelijke groet, Noëmi Geantwoord op 10-1-2014 om 14:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • @ Noemi
   Links onderin zit een messing prop waar 3 leidingen op uitkomen en bovenop komt er een klein pennetje uit met een plastic petje er op.
   Als je water tapt dat komt dat pennetje met petje omhoog en drukt een micro schakelaar in en zo wordt het systeem in werking gesteld.
   Als dat pennetje vast zit wordt de micro schakelaar niet ingedrukt en gebeurt er dus niets.
   Door dat pennetje een beetje te smeren met bv wd 40 of naaimachine olie komt dat pennetje los en drukt weer de schakelaar in zodra er warm water afgenomen wordt, en het probleem is opgelost. Geantwoord op 10-1-2014 om 17:40

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Dank, ik vraag me af of ik zonder gedoe de eindschakelaar eraf kan halen, want die microschakelaar zit daar onder verstopt, moet de stroom uit? Het gas? Moet het water eruit? Geantwoord op 10-1-2014 om 18:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik zou er niks van af helen, de micro schakelaar zit onder een plastic kapje dat aan één zijde open is dat kun je naar je toe draaien en dan zie je het pennetje.
   Maar als je er toch iets af wilt halen wel eerst de stroom er af. Geantwoord op 10-1-2014 om 22:20

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info