• Bij voorverwarmen van oven kan max 170 dan komen er 4 streepjes en piep ,wat kan de reden zijn en hoe verwarm ik mijn oven op 220 graden,

  Gesteld op 17-10-2016 om 14:58 in forum ATAG ox 6211 b Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem. Gebeld naar de service dienst. Moest stekker uit contact nemen ongeveer tien minuten. Helpt niet. Geantwoord op 1-12-2016 om 17:22

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hoi, ik heb hieronder bij de volgende (min of meer dezelfde vraag) ook geantwoord dat ik het ook heb. Ik heb er een thermometer ingehangen en nu blijkt dat de verwarming helemaal niet klopt. Als ik de oven instel op bijv. 100 graden, wordt het er al 180 graden in. Dus bij 180 graden verbrandt alles. Ondertussen is dus mijn deur en mijn bakplaat al onherstelbaar beschadigd want het duurde even voor ik dit doorhad. Nu bak ik dus een cake (160 graden) met de instelling op 80 graden ... Ik heb nog geen oplossing verder, helaas. En die piepjes en streepjes geven aan dat je in het grill programma zit maar het niet goed ingesteld hebt. En dat klopt dus wel want je wil niet grillen, je wil bakken. Er is dus iets mis met de knoppen. Volgens mijn man is het binnenwerkje van de kunststof knop kapot. Geantwoord op 24-1-2017 om 20:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hallo persoon van het laatste antwoord met de foute temperatuur.
   ik heb hetzelfde probleem thermokopperl ingehangen : 100 is 180 ,200 is 255
   heb jij een antwoord gekregen wat het probleem zou kunnen zijn.

   groetjes Geantwoord op 18-3-2017 om 19:58

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info