• Ik kan mijn oven niet meer instellen boven de 150 graden. Als ik dit doe, verdwijnt PRE (voorverwarmen) uit het display en krijg ik 4 streepjes (----) te zien en de oven piept 3 keer. Iemand enig idee? In de handleiding is niks te vinden.

  Gesteld op 26-9-2016 om 18:37 in forum ATAG ox 6211 b Misbruik melden
  • Ik heb dat ook. Ik heb er een thermometer ingehangen en nu blijkt dat het hele verwarmingssysteem in de war is. Als ik de oven instel op bijv. 100 graden, wordt hij 180 graden.
   Je begrijpt wat er gebeurt als ik hem instel op 180 graden voor bijv. het bakken van broodjes!!
   Dus volgens mij is de instelknop kapot, en zet jij hem op 150 graden, maar komt hij dan in zijn grill stand, want dat zijn die streepjes en piepjes. Je stelt dan dus eigenlijk iets in wat hij niet kan.
   Ik heb er zelf nog geen oplossing voor ... Geantwoord op 24-1-2017 om 20:05

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info