• Ik zie dat meer mensen op onverklaarbare wijze 27 graden hebben gehad in december. Ik was op vakantie en had mijn systeem ingeschakeld op vakantie stand. 12 graden. Bij thuiskomst kwam ik in 27 graden terecht. Van Vattenvall kreeg ik een rekening van 500 euro. Ik vond dit erg vreemd maar begrijp nu dat ik niet de enige ben. Bij wie kunnen we samen iets tegen deze dure grap doen?

    Gesteld op 23-1-2023 om 00:25 in forum ATAG One Misbruik melden
    • Oef dat is wel zonde zeg, op vakantie stand zou hij een alleen vorstbeschermingsstand moeten pakken in het voorgeprogrammeerde schema in de Atag One. Helaas ben zelf niet weggeweest en heb zo nu en dan m'n thermostaat bekeken en bijgesteld. Ik heb wel m'n batterij vervangen waardoor hij niet meer savonds blauw licht flitste (45 eur). Succes, ik hoor graag het verloop en hoop dat het lukt. Geantwoord op 23-1-2023 om 11:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Daar hebben wij dus ook de laatste maand mee te maken gehad. Dacht eerst dat het aan mijn ATAG One thermostaat lag. Heb van alles geprobeerd, reset naar fabriekswaarden via het knopje op de achterzijde van de thermostaat, opnieuw geconfigureerd, etc. Maar van tijd tot tijd schiet de thermostaat spontaan aan en naar een hoge temperatuur (veelal 27 gr.). Ook als hij op handmatige stand of de target temperatuur onder de kamertemperatuur ligt. Kortom een groot raadsel. We hebben maar de installateur benaderd. Die komt er hopelijk spoedig naar kijken. Heb ik ook een berichtje naar de klantenservice van ATAG gestuurd. Ik wacht nog op hun antwoord. Iemand enige suggestie waar ik mijn hoge stookkosten van afgelopen maand kan terugvorderen ? Geantwoord op 23-1-2023 om 19:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info