• Ik heb mijn defecte BRAINQ vervangen door een andere 2e hands thermostaat. Deze thermostaat geeft bij mij de melding Buiten temp Error 10--0. Ik heb echter gen buitenvoeler aangesloten op de thermostaat. Hoe stel je in of er al dan niet een buitenvoeler is aangesloten?

  Gesteld op 7-3-2016 om 17:55 in forum ATAG BrainQ RSC2 Misbruik melden
  • Dit op Duitse site gevonden, bij mij werkte het, sucses;

   Den 10-0 bekommst du so weg :
   - Regler unten aus dem Rahmen nehmen damlt er Stromlos ist
   - mit gedrucktem Drehknopf aufsetten und solange gedruckt halten bis der Segmentest Kommt
   - dann erseheint die Version und Spraehwahl
   - dann MUSS Auto-Set angezeigt werden
   Danach ist die 10-0 weg Geantwoord op 29-12-2016 om 15:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Indien u geen voeler heeft, maar toch de storing hebt, vervang dan niet uw BrainQ, want de storing zit in de ketel zelf. Vrijwel altijd zijn de aansluitingen gecorrodeerd, bijv. door een lekkage van de condensbak of omgevingsvocht. Het aansluitingsblokje, waar normaal de twee draden in gaan van de voeler, eruit nemen, vervolgens kunnen de pennen met de draden eraan via de achterzijde verwijderd worden. Maak/schuur die goed schoon. Daarna alles weer terug zetten. Kan zijn dat de reset van de BrainQ daarna nog wel nodig is, zoals beschreven hierboven. Geantwoord op 22-2-2017 om 10:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info