• Vorstbescherming aanpassen :-/
  Op de thermostaat staat de vorstbescherming via buitenvoeler standaard op +3 (jawel PLUS) ! Maw vanaf en onder de +3 zorgt de thermostaat ervoor dat de pomp continu blijft draaien. Op het toestel zelf (ketel) staat deze standaard op MIN 3. Ik heb deze op de ketel al lager gezet op -8 omdat wij zelfs bij -10 buiten, nog +8 in de garage hebben.
  Ik vind nu nergens hoe ik de thermostaat vorstbeveiliging lager dan die +3 kan zetten. In de handleiding staat dat dit de standaard instelling is, maar niet hoe ik die kan veranderen
  Iemand een idee ?
  Mailen mag ook naar lepaul26 at hotmail punt com

  Gesteld op 23-1-2015 om 10:49 in forum ATAG BrainQ RSC2 Misbruik melden
  • Ok, ik heb zelf ondertussen het antwoord gevonden :-)

   Link

   Blijkbaar zijn er 2 codes om aanpassingen aan parameters te doen:
   1234 en 0123
   0123 geeft je de mogelijkheid om alles aan te passen
   Zie bovenstaande link voor volledige uitleg over de parameters en vorstbescherming
   Geantwoord op 23-1-2015 om 11:20

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info