• Wanneer ik de ww-temperatuur (code 6 en 16) instel op 70gr ipv de eerder geprogrammeerde 63gr wordt dit opgeslagen als instelling, maar verandert er niets in de "standaard" weergave; maw bij de "gevraagde temp" staat nog steeds 63gr. Ook de werkelijke temperatuur bedraagt 63gr.

  Hoe krijg ik de ww-temp alsnog op 70gr?

  Gesteld op 29-12-2014 om 17:38 in forum ATAG BrainQ RSC2 Misbruik melden
  • Nou lijkt mij 63 grdn. warm zat maar hierbij mijn reactie.

   Welke ketel type heb je en zit hierbij een externe boiler ??!! Zie ATAG handleiding blz.10 onderaan.
   Als je die boiler niet hebt dan zal de software dit ook niet kunnen aanpassen:
   LINKJE:
   Klik op deze LINK
   of
   Klik op deze LINK

   Ik wilde zelf namelijk aanpassen dat de interne boiler niet elke keer wordt opgewarmd naar 60grd. s nachts maar dat gaat dus niet.

   Grtn.Eric

   ATAG E32C icm ATAG BrainQ RSC/2 , 9groeps WTH beneden en 7 groeps boven. Helaas nog niet zone gestuurd. Geantwoord op 22-1-2015 om 19:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info