• Hoe kan ik de ingeselde temperatuur op een zo blijvende temperatuur,van 20°naar 21°brengen.Moet dit gebeuren via code 0123 param.14.
  Met de code1234,param.25 is dit niet gelukt.
  Met de beste groeten,hoop ik op een antwoord te mogen ontvangen.

  Gesteld op 26-10-2013 om 10:33 in forum ATAG BrainQ RSC2 Misbruik melden
  • Op de eerste plaats: ja de BrainQ RSC/2 is de meest gebruiksonvriendelijke thermostaat! Met stip!. De code 0123 is primair bedoeld voor instellingen zoals die gedaan behoren (?) te worden door de installateur. Voor normaal gebruik geldt dus de code 1234. Ik ga er van uit dat je een klokprogramma wilt instellen dat reageert op de kamerthermostaat. Ga daarvoor eerst na het intikken van de code -> bediening OK -> met ingedrukte draaiknop (lukt mij ook niet altijd) via 'kloktijden' doordraaien naar 'direct groep'(DG) -> bevestigen met druk op draaiknop -> verschijnt parameter 1 -> met draaiknop draaien naar parameter 3 -> bevestigen -> 1 knippert -> bevestigen. Draai verder naar parameter 4 -> bevestigen -> de keuze is uit RC (volledig reageren op kamerthermostaat) of UIT ( weersafhankelijk reageren.
   Twee maal opi-knop rechts drukken -> dit is opgeslagen. Hij reageert nu op de kamerthermostaat. En nu het antwoord op jou vraag!! De draaiknop 3 sec. indrukken -> kloktijden bevestigen -> draaien naar DG -> bevestigen -> je kunt nu een dagprogramma kiezen met de door jou gewenste temperaturen : wat knippert kun je kiezen, en wat je gekozen hebt met een tik op de draaiknop bevestigen, en zo door de hele week heen ( dagen kopieren kan ook!) De nachttemperatuur is ingesteld op 16 graden en is te wijzigen in parameter 26. Om daar te komen moet je dus eerst weer via bovenstaand pad.
   Succes!! En...... vervloekt zei de BrainQ RSC2! :( Geantwoord op 31-10-2013 om 21:10

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info