• Mijn dag temp. Staat in gesteld op 15,5 graden en snachts 13. Nu blijft hij stoken en geeft aan dat het in mijn huis zo rond de 18,5 graden is .Iemand een idee hoe dan komt?

  Gesteld op 22-1-2013 om 23:10 in forum ATAG Brain Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb al van alles geprobeerd, maar het lukt mij niet dit op te lossen. Ik heb vervolgens een kennis die cv-onderhoudsmonteur is, ingeschakeld. Ook hij krijgt het niet voor elkaar! Ik vrees dat deze thermostaat zo'n ingewikkeld apparaat is, dat je van geluk mag spreken als je een excemplaar hebt die het wel goed doet. Als ik alle vragen over dit apparaat lees, is mijn conclusie dat ATAG een ingewikkeld apparaat verkoopt en zijn klanten onvoldoende support aanbied om klachten op te lossen.
   Corneel

   Geantwoord op 13-1-2014 om 11:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info