• Goedenavond lezers,

  Ik heb al enkele maanden een vervelende storing staan op mijn Atag Brain-Q thermostaat.
  Er komt iedere keer het volgende in beeld : buiten temperatuur error 10-0 en in het scherm staat continu een sneeuwvlokje symbool. De CV en WW werken verders nog wel maar de storing krijg ik niet gereset. De ketel welke eraan vast hangt is een Atag Enigma.

  Ik heb echter helemaal geen buitenvoeler aangesloten, de klemmenstrook is ook leeg. Wel zitten er op de zelfde stekker de 2 draden van de thermostaat. Ik heb de stekker er al eens uitgehaald en terug gezet, de ketel een keer helemaal van spanning gehaald, via de installateurs handleiding de thermostaat gereset en ook deze van spanning gehaald maar niets helpt.

  Kan iemand mij vertellen waar het probleem zit ?

  Met vriendelijke groet,

  Edwin.

  Gesteld op 13-11-2012 om 18:43 in forum ATAG Brain Misbruik melden
  • Hallo Edwin en Addy,

   Is bij jullie dit probleem al opgelost, want ik zit met precies hetzelfde probleem.


   Groetjes N Knoop Geantwoord op 2-12-2015 om 22:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info