• Tablet (T100t) loopt vast, meldingen bij opstarten: 0xc000021a, 0xc0000185, 0xc000098. Geeft aan dat iaStorAV.sys er niet op zou staan. Soms lukt het om via herhaaldelijk indrukken van Ctrl-Alt-Del om de tablet op te starten. iaStorAV.sys blijkt er wel op te staan (in de Windows-directory op 2 plaatsen). Opstarten met een herstel-USB lukt ook niet helaas. Mogelijk gebruik ik de verkeerde instellingen in het boot-menu (American Megatrends 2012)
  Hopelijk bestaat er een oplossing voor.
  Peter Pontier
  peter.pontier53@gmail.com

  Gesteld op 2-4-2020 om 11:03 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
  • Je zou eens windows 10 iso moeten downloaden met rufus een klein programmaatje op USB zetten en dan in bios instellen dat die opstart van usb,In USB kom je vaak door F2 toets in te drukken of DEL, kan ook variëren namelijk bij verschillende apparaten. Of kijk of je met een win 10 op USB stick op kunt starten/ herstellen doe je doorpaar keer aan/uit knop ingedrukt te houden en op shift toets te drukken. Is voor iemand die niet in thuis is moeilijk om spul werkend te krijgen. Ik vermoed weet niet of er een harde schijf in zit? dat die kapot kan zijn, maar kan ook dat software voor windows bij een update de mist in gegaan is. Geantwoord op 4-4-2020 om 19:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info