• Ook ik heb exact het zelfde probleem als hieronder vermeld. Kan iemand helpen is het prinplaat overleden?

    Als de ketel een tijdje heeft gewerkt op CV-stand dan valt hij telkens terug in de ruststand van de CV en start niet meer op ook al is de kameremperatuur bij lange na nog niet bereikt. Na resetten of een keer de stekker eruit en erin doen start hij zo nu en dan weer op. Het probleem blijft zich herhalen. Het tapwater geeft geen problemen. De kamerthermostaat werkt goed en is dus het probleem niet want als je de kamerthermostaataansluitng bij de ketel doorverbind treed het probleem ook op dus zit het probleem waarschijnlijk in de regelapparatuur van de ketel, maar waar? Iemand een idee waar ik naar moet zoeken? CV heeft recent ook een onderhoudsbeurt gehad. Ketel geeft geen foutmelding.
    Reageer op deze vraag

    Gesteld op 25-5-2013 om 19:58 in forum AGPO Econpact 127C 135C Misbruik melden
    • Staat gewoon op ruststand. Geen foutmelding. Wat ik wel apart vind is dat als ik het printpaneel beweeg dat het soms aanslaat en dat vervolgens slaat het weer af. Zou er knak in een kabel ergens kunnen zitten? Ook heb ik +\- tegelijk ingedrukt en dan werkt cv wel gewoon. Dus het lijkt erop of dar ergens in een kabel een knikje zit of printplaat werkt niet naar behoren. Vooral de laatste week krijg ik hem helemaal niet meer aan de praat. Dank voor je reactie alvast. Geantwoord op 27-5-2013 om 16:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info