• Goede middag, ik moet de schakelaar van de Electrolux Vampyr ACE 4122 vervangen maar krijg het bovenste gedeelte (kliksysteem) er niet af.
  Kunt u mij vertellen hoe ik zonder te veel kapot te maken het bovenste gedeelte waar de schakelaar in zit los kan halen?
  Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groet,

  G. Wolff
  gerwolff01@gmail.com

  Gesteld op 13-10-2014 om 17:57 in forum AEG Electrolux Stofzuiger Misbruik melden
  • Zit met hetzelfde probleem, de schakelaar is zo goed als zeker kapot maar ik weet ook niet hoe ie open moet zonder de boel kapot te maken, alles is kliksysteem. Weet jij al hooe het moet? Graag hulp??? Geantwoord op 24-5-2015 om 03:07

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info