Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn stofzuiger gaat steeds na 10 a 15 sec uit een paar tellen, en dan weer aan, zuigt goed maakt geen raar geluid Gesteld op 20-10-2018 om 11:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Goede middag, ik moet de schakelaar van de Electrolux Vampyr ACE 4122 vervangen maar krijg het bovenste gedeelte (kliksysteem) er niet af.
  Kunt u mij vertellen hoe ik zonder te veel kapot te maken het bovenste gedeelte waar de schakelaar in zit los kan halen?
  Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groet,

  G. Wolff
  gerwolff01@gmail.com Gesteld op 13-10-2014 om 17:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Zit met hetzelfde probleem, de schakelaar is zo goed als zeker kapot maar ik weet ook niet hoe ie open moet zonder de boel kapot te maken, alles is kliksysteem. Weet jij al hooe het moet? Graag hulp??? Geantwoord op 24-5-2015 om 03:07

   Waardeer dit antwoord (13)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: AEG Electrolux Stofzuiger

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info