• Geachte Heer/Mevrouw,
    Wij zijn in het bezit van een AEG Wasmachine type 76850 die de laatste tijd een wat vreemd geluid maakt bij het. Pompen kunt U aangeven wat dit kan zijn de machine schuimt ook erg
    Zonder dat er. Extra of meer wasmiddel is gebruikt. Er is verteld bij de aankoop dat de machine een ingebouwde opvang bak bezit die in geval van onverwachte lekkage het water opvangt
    is dit correct wij zijn tot op heden altijd zeer tevreden over de machine en kunnen ons dan ook niet vinden in de vele. Negatieve reviews graag zo spoedig mogelijk Uw reactie.
    H.M.Luikens
    hmluikens@live.nl

    Gesteld op 21-8-2014 om 15:17 in forum AEG Electrolux Lavamat 76850 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info