Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • de digitaal lichten branden maar de wasmachine doet het niet Gesteld op 1-1-2018 om 21:12

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een aeg electrolux 64853 .ik krijg de letters EFO en een geel lampje piepje.de machine uitgezet maar blijft geluid geven.wat moet ik doen ? Gesteld op 16-5-2015 om 09:46

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb droger van aeg lavatherm en mijn probleem zit hem zo als mijne droger aant draaien is komt er meer water in de filter beneden dan boven in opvangbak heeft er iemand oplossing voor dit probleem vriendelijke groeten Gesteld op 26-10-2014 om 17:11

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik heeft een lavamat turbo 12720 van 6 jaar oud er is storing bij elektronica wat zou dat zijn Gesteld op 29-9-2014 om 17:05

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste, Als je de machine eens een wasbeurt laat draaien met een gesloten waterkraan zal het interne geheugen zichzelf resetten omdat deze een ongekende storing waarneemt. Het probleem zal dan moeten opgelost zijn en kan je nog jaren van uw wasmachine genieten. Veel succes ;)
   Geantwoord op 13-11-2014 om 19:51

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: AEG Electrolux Wasmachine

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info