• De afwasmachine doet er veel korter over dan normaal en hij blijft, na een deel van het programma doorlopen te hebben, telkens 3 keer piepen. Volgens mij is het programma eigenlijk nog niet af (vanwege de korte duur en de borden en kopjes zijn 'glibberig'). Normaliter piept de afwasmachine een aantal keer, en dan na 5 min. nog eens. Ik hoop dat u de oorzaak en een oplossing weet.

  Gesteld op 30-6-2013 om 15:02 in forum AEG Electrolux Favorit 44080 VI Misbruik melden
  • labyrint aan de zijkant zit verstopt maakt zijn programma niet af zelf goed schoon te maken niet wegbrengen om te laten maken is altijd de duurste pomp Geantwoord op 31-8-2013 om 16:25

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • 3 maal piepen wijst normaal op waterlekkage. Door 20° naar voor te kantelen loopt water naar voor in opvangbak onderaan vaatwas en gaat veiligheidsvlotter terug naar normale positie waardoor de machine terug draait. Oplossing: plaat onderaan van voor demonteren, wateropvangbak droogmaken, machine laten draaien en lek opsporen. Na dichtmaken van lek zou het probleem in principe van de baan moeten zijn. Geantwoord op 22-10-2016 om 16:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info